Richard Ragnvald & Butterflies

Richard Ragnvald & Butterflies

Butterflies er en velspillende duo fra Sydsjælland og Lolland Falster, som består af fætrene Brian (keyboard/sang) og Henrik Pedersen (trommer/sang). Den musikalske duo har gennem de sidste 10 år underholdet til private fester, firmafester, byfester, forenings- og halfester m.fl.

I 2007 fik de et radiohit med singlen ”Det lille ledvogterhus”, som opnåede en flot 2. plads på DR’s Dansktop og lå som nummer 1 på flere danske lokalradioer. Det, at den blev præsenteret og placeret på DR’s Dansk Top var startskuddet til et lift af orkestrets popularitet, og blev derefter det foretrukne supplement til flere halfester bl.a. sammen med KANDIS og andre store danske musiknavne.

2007 blev året, hvor Butterflies ved flere lejligheder optrådte som backing for Richard Ragnvald, både i tv-programmet TOP CHARLIE og DK4, samt ved andre arrangementer. Det samarbejde har man nu lagt i faste rammer og tilbyder et helaftens-arrangement, hvor Butterflies spiller til dinér og dans. Og i løbet af et arrangement kommer Richard Ragnvald på scenen af 3 omgange.

Alle kender Richard Ragnvald. Han har gennem en lang karriere skabt sig et godt og solidt navn, der star for god iørefaldende musik, der går rent ind hos det voksne publikum. Når Richard går på scenen bliver musikken fremført med højt humør og charme. Publikum bliver underholdt!

En festlig aften med musik og rigtig god stemning!