Rigtige Mænd

Rigtige Mænd

Rigtige Mænd spiller TV-2 musik ned til den mindste detalje, så selv inkarnerede Steffen Brandt fans ikke kan høre forskel.

Dette er blevet efterprøvet ikke bare ved Rigtige Mænd’s utallige koncerter landet rundt, men også ved flere af TV-2’s egne koncerter, dels i Pumpehuset (Kbh.) og Kulturhuset (Roskilde), hvor Rigtige Mænd gik på scenen, og leverede ekstranumre for TV-2! “Udover den meget vellignende stemme er Thomas Gammelgaard også lang og ranglet ligesom Steffen Brandt, så det lykkedes faktisk for fem af nutidens unge at snyde en god del af de 600 tilskuere i Kulturhuset” – Dagbladet, Roskilde.

Rigtige Mænd har spillet lige siden efteråret 1993, og kan i dag opfattes som eksperter inden for området TV-2. Alt bliver serveret identisk i stil med TV-2, og lukker man øjnene kommer man for alvor i tvivl om hvilket orkester der står på scenen.

Rigtige Mænd har erfaring med enhver form for fest! Musikken henvender sig til hele folket! Numrene er kendte! Alle danser til TV-2 hits som: “Lanternen”, “Ræven og rønnebærrene”, “Be bab a lula”, osv. osv. Det kan ikke gå galt!!!