Rune Green

Rune Green

Rune Green – Praktiserende humorist

Rune har mange års erfaring i at arbejde med humoren som omdrejningspunkt. Først og fremmest er Rune en meget sjov mand, som lige fra han var ganske ung har brugt humoren i sin hverdag. Han har beskæftiget mig med humor på alle tænkelige leder og kanter. Som instruktør, tekstforfatter, festivalarrangør, PR- og markedsføringsmand – og ikke mindst i mange år som underholder både som historiefortæller, komiker og entertainer. Men også som teoretiker.

Rune Green foredrag:

· Humor for begyndere – og let øvede
Efterhånden ved vi det godt – et humoristisk arbejdsmiljø giver gladere medarbejdere. Men hvordan bliver man endnu bedre til at være humoristisk? Det er måske ikke lige nemt for alle, men i denne peptalk åbner Rune Green op for humoristens værktøjskasse. Han giver sine tilhørere kendskab til humorens virkemidler ved hjælp af morsomme eksempler, og med udgangspunkt i sin store viden om og erfaring med humor. Han giver redskaber og inspiration til, hvordan man kan bruge humor til at håndtere de store og små frustrationer i dagligdagen og ikke mindst på arbejdspladsen.

Hvis du kan lære at se det sjove i din dagligdag, så kan du også lære at tænke kreativt. Du kan blive bedre til at vende en arbejdssituation “på hovedet” og se den fra nye spændende vinkler. Det kan give ny energi til at løse de problemer, der opstår på din vej, mens du oven i købet gør det med et smil på læben.

Peptalken er velegnet som oplæg ved en konference, temadag eller lignende i jeres virksomhed. Specielt hvis I ønsker noget mere morsomt end et almindeligt foredrag men ikke vil have ren underholdning.