Sanne Søndergaard

Sanne Søndergaard

Mennesker er mærkelige. Nogle sprænger sig selv i luften og andre går i gamacher.

Når Sanne laver stand-up, er det fordi hun gerne vil forstå alt det underlige, vi gør. Det handler om vores særheder og særtegn. Og ikke mindst om, hvor sær hun selv er.

Sannes jokes sidder lige så godt som hendes fregner, og publikum bliver inddraget, så de aldrig bliver helt sig selv igen. Man ved aldrig, præcist hvad der sker, når Sanne optræder, og improvisationerne kommer rullende på stribe. Hendes mimik er hylende morsom. Og som alt andet ved Sanne er også den ret speciel.

Sanne har optrådt for en bred vifte af publikum – fra automekanikere til ligestillingskonsulenter. Før et arrangement tager hun kontakt til kunden for at finde ud af, hvem der sidder blandt publikum. Derfor er Sannes shows altid en unik oplevelse.

Bagom Sanne
Sanne har medvirket i Stand-up.dk sæson 6 og Comedy Fight Club 2007 på TV2 Zulu. I 2009 lavede hun stand-up-showet Kram fra Kbh sammen med Mads L. Brynnum.

Politiken skrev i sin anmeldelse af showet, at ”Sanne Søndergaard er dødhamrende charmerende og i besiddelse af et fint blik for hverdagslivets mærkværdigheder, og som komiker tør hun sætte sig selv på spil og blive rimelig intim, uden at det bliver selvsmagende.”

Oprindelig er Sanne uddannet journalist. Hun har været klummeskribent for Urban og Information. I 2008 var hun en del af Tjenesten på P3 og året før var hun Sommerhyrde på Radio 100 FM. I 2006 var hun semifinalist ved DM i stand-up.

Bonus
Sanne har skrevet den anmelderroste ungdomsroman Kære Dødsbog, der er solgt til flere lande. Sideløbende med stand-up-karrieren er Sanne også foredragsholder. Hendes foredrag handler om mobning eller om kvinders hæmmende kontrolbehov.