Sigurds Bjørnetime

Sigurds Bjørnetime

Sigurd Barrett er kendt af både børn og voksne efter DR-TV-succes’erne “Hit Med Sangen”, “Sigurds Ulvetime” og “Sigurds Bjørnetime”. Sigurd Barrett er meget flittig og imellem alle TV-optagelserne optræder han årligt til over 100 arrangementer over hele Danmark.

Som underholdning til børn kan Sigurd engageres med stort orkester (Bjørnebandet), med et lille orkester (trio) eller helt alene. Helt afhængigt af arrangementet. Læs mere herunder:

Sigurds Bjørneband
Sigurd Barrett er kendt af ethvert barn i Danmark efter den mangeårige succes i DR-TV „Sigurds Bjørnetime”. Sigurd har igennem flere år trukket fulde huse overalt med sin børneunderholdning. Det være sig i koncertsale, centre, festivaler osv. Danmarks uden tvivl mest populære børneunderholder. Sigurd’s Bjørneband er Sigurds nye store flagskib.

Det er eksklusiv underholdning for børn og barnlige sjæle. 7 mand stort orkester, der løbende er med i showet med udklædninger, danse osv. Og så spiller de fantastisk godt.

To radiosymfonikere kan være gæstesolister på scenen. De spiller med Sigurd og Bjørnebandet og børnene lærer lidt om instrumenterne. Det velkendte Bjørneteater kan være med i mega-udgave, så børnene møder alle de dukker og dyr, de kender fra TV Showet varer 1 time og holder børnene fanget hele vejen igennem. De synger med, de aktiveres med spørgsmål og små gætte-konkurrencer og de lærer en masse om musik på Sigurds egen humoristiske og pædagogiske facon.

Sigurds Bjørnetime
Sigurd Barrett kan også engageres alene sammen med Bjørnen Bjørn. Showet passer ind alle steder men er specielt velegnet til mindre scener, hvor Sigurd kan få direkte kontakt med alle børnene. Showet efterfølges af autografskrivning.

Sigurds Bjørnetrio
På lidt større scener har Sigurd mulighed for at optræde med sin trio. Det giver mere frihed til gags på scenen og større aktivering af børnene. Musikalsk er det en meget fin konstellation, som giver børn og voksne en stor musikalsk oplevelse. Showet efterfølges af autografskrivning.

Bjørnen Bjørn er en bjørn
Bjørnen Bjørn er en bjørn
Bjørnen Bjørn er en bjørn
og han vil gerne vinke til alle børn
for bjørnen Bjørn er en bjørn.

Nogen tror at Bjørn han er en hund
og nogen tror at Bjørn han er en bamse
nogen tror at Bjørn han er en dreng
Men bjørnen Bjørn er en bjørn
ja bjørnen Bjørn er en bjørn