Simon Talbot

Simon Talbot

Simon Talbot er et unikt komisk multitalent, som for alvor har markeret sig på den danske stand-up komiker scene. Med one-man-showet ‘Talle alene i verden’ og senest som vært på Zulu Awards 2014, placerede han sig solidt som en af de helt store komikere.

Simon optræder med en entusiasme og en sprudlende fortælleglæde, som er svær ikke at lade sig begejstre af. Hans fremragende sans for levering og timing er helt eminent, og det er tydeligt for enhver, at Simon elsker at stå på en scene og fortælle åbent om sin dagligdag og livet generelt.

Simon er endvidere i besiddelse af et helt særligt nærvær og en kontakt med publikum, som gør enhver oplevelse med Simon enestående.

Simon Talbot fik sit gennembrud som stand-up komiker i Comedy Fight Club, hvor han vandt 3. sæson. Herefter medvirkede Simon i komedieserien ‘Hvor fanden er Herning’, hvor han blandt andet spillede overfor Mick Øgendahl og Linda P. Efterfølgende har man kunnet opleve Simon Talbot som henholdsvis vært og skuespiller i Comedy Aid, Bingo Banko, Live fra Bremen, Vild med Comedy og senest som vært på Zulu Awards. Simon har udover sine tv-optrædener turneret med sine to anmelderroste onemanshows ‘Damp’ og ‘Talle alene i verden’. Det sidste med så stor succes, at han måtte lave utallige ekstrashows for at imødekomme den enorme interesse.