SixPack

SixPack

Du har nu muligheden for at booke ét af Danmarks absolut bedste og mest eftertragtede partyorkestre til jeres kommende personalefest, julefrokost etc.

SixPack er navnet på denne velsmurte festmaskine, der i 2013 fejrede 10 års jubilæum. Bandet har masser af erfaring i at skabe den ultimative fest og er i topform efter 10 vidunderlige år, hvor der er blevet skabt liv og glade dage for nogle af landets mest festlige og kvalitetsbevidste firmaer.

SixPack er gerne sparringspartner på netop jeres arrangement og er behjælpelige med at sammensætte netop det underholdningsprogram, som I ønsker. I har flere muligheder med SixPack. Grundbesætningen består af 4 musikere og en sangerinde og kan bl.a. udvides med SixPack Horns, der byder på 3 fantastiske musikere, der tilsammen udgår en eminent blæsersektion. Såfremt du ønsker endnu mere krydderi på aftenen, kan SixPack også engageres til at lave solistbacking for én af landets kendte solister.

SixPack er professionelt funderet og har kvalitet i alt, hvad de gør. De har mulighed for at koordinere alt mht. underholdningen, og du kan lægge hele ansvaret over på deres skuldre, og så skal I kun sørge for at nyde og tage imod de bedste hits såvel danske som udenlandske fra de seneste 5 årtier – leveret med stor overbevisning og entusiasme.

SixPack er kompromisløse, når det gælder lyd- og lyssiden og arbejder sammen med de bedste folk i branchen. Dette kan både ses og høres, når SixPack optræder.

SixPack – garanti for topprofessionel underholdning.