Søren Hauch-Fausbøll

Søren Hauch-Fausbøll

Han er kendt som TV’s Bamse, Familien Andersens (og hele Danmarks) Putte – men ikke mindst som en af teatrets og filmens mest alsidige skuespillere; der er plads til både alvor og humor.

Landets sommerrevyer er heller ikke gået hans næse forbi – Hjørring Revyen blev prøvet, men Søren satte sin lid til Bornholmer Revyen – og han holder meget af at gæste øen hver sommer.

Hans kærlighed til det bornholmske kom ydermere til udtryk på det store lærred i “Bornholms Stemme” (1999) – men også “Skat, Det Er Din Tur” (1997) og dogmefilmen “Et Rigtigt Menneske” (2001) har ladet Søren Hauch-Fausbøll vise sit talent.

Det humoristiske bliver dyrket i hans medvirken blandt andre tossede skuespillere i Hatten Rundt – improvisationsteatret, der har opnået succes på landsturne såvel som på tv.

Søren Hauch-Fausbøll er oftest set sammen med andre skuespillere – men han har vist, at han sagtens kan udfylde scenen alene. Han har dog valgt at tage pianist med – “…for musik skal der til!!!”.
Søren Hauch-Fausbøll har en utrolig evne til indtage figurer med liv og sjæl – OG KROP – for hans krop har sit helt eget sprog. Hans fægtende arme og ben har deres eget liv, som han understøtter med sin dybe baryton stemme.

Med krop og sjæl fylder han rummet med underholdende, underfundige og meget komiske situationer – fra opera til volapyk – han er god… rigtig god!