Spontana

Spontana

Spontanitet, musikglæde & humor

Lars-Erik & Tonni er på banen med deres nye 2-mands Band SPONTANA. Begge musikere har en fortid i større dansebands som Montana Band og X*it, og har desuden fungeret som backingmusikere for store navne som Johnny Logan, Kirsten & Søren, Lecia Jönsson, Katrina & The new Waves etc.

En gang musiker – altid musiker, og brændende musikinteresse forgår ikke så let. Snart opstod idéen, for de to, at starte en ny karriere som duo. “Duo” er en lidt støvet betegnelse, og 2-mands band er da også et mere sigende prædikat. SPONTANA leverer en uforlignelig præstation, der gør det ud for et 5 mands orkester.

På rekordtid er SPONTANA blevet et af landets mest efterspurgte 2-mands bands, og dette skyldes ikke mindst deres fortid i førnævnte dansebands, hvor de har været igennem stort set alt hvad man kan tænke sig af forskellig festarrangementer.

SPONTANA vil være spontane, og de gør alt for at festen ikke bliver kedelig. Intet er planlagt på forhånd, og SPONTANA har flere hundrede sange at plukke i – så to fester ligner ikke hinanden.

SPONTANA – der er Show på Drengene!

Kontakt os via bookingformularen, så vender vi hurtigt tilbage med priser og ledige datoer.