Steen Molzen

Steen Molzen

Blandt kendere af dansk stand-up bliver Steen Molzen ofte omtalt som ”Den lavbenede håndgranat” og det er faktisk meget beskrivende. Han er en intens, eksplosiv komiker, der forener det jordnært observerende med et konstant fængslende tempo og højt energiniveau.

Han var i 2005 på TV2 Zulu i deres Stand-up.dk-serie, og han har med stor succes turneret med de tunge navne i dansk stand-up bl.a. Omar Marzouk, Povl Carstensen og Thomas Wivel på FBI’s årlige klub tour.

Steens optræden bærer præg af stor selvironi, et afvæbnende lune og et glimt i øjet, men han kan også blive skarp, satirisk og ikke mindst fanden i voldsk men hele tiden med præcis timing og fin situationsfornemmelse.

En stor del af hans talent består netop i at få øje på alle de små men afgørende dagligdags situationer der hører hverdagen til. ”Jeg interesserer mig for livet og dets bivirkninger” som han selv så smukt formulerer det. Men samtidig har han også en styrke i det kraftfulde, det eksplosive udtryk.
Steen Molzen er kort sagt meget favnende i sin kunnen som komiker. Han er et stærkt eksempel på, at stand up handler om at spejle den verden, vi lever i. Det gør Steen helt sublimt og ikke mindst meget morsomt.