Susanne Lana Band

Susanne Lana Band

Selvfølgelig kan folk få lov at høre “Søde sommerminder” og “Hvis tårer var guld”, men det er altså ikke sådan, at Susanne Lana spiller og synger dansktop hele aftenen. For selv om Susanne Lana har været på scenen i over 40 år, er hun langt fra gået i stå. Faktisk er der mere gang i den end nogensinde, og repertoiret er det bredeste, Susanne Lana har turneret med. Så man skal slet ikke blive forbavset, når melodier fra “Celine Dion” Titanic-temaet, “Cher” med “Believe” og “Strong” lyder ned fra scenen, når Susanne Lana sammen med Lars-Ole Andresen og Bent Sørensen i bandet er på besøg.

Bredden finder man ikke kun i repertoiret. Susanne Lana holder nemlig af næsten alle slags spillesteder, så hun drager lige gerne ud på blokvognen i sommerheden som til sølvbryllupsfesten i det snedækkede forsamlingshus til firmafester, receptioner, krobal og til de største byfester.

Susanne Lana med band, er et af Danmarks populæreste og efterspurgte dansebands med over 200 jobs om året.

Lana Band – er velegnet til alle former for arrangementer. Top underholdning for alle aldre, spiller fra sagte dinérmusik til 60, 70 og 80’er hits til nutidens toner og country & western.