Synne Garff

Synne Garff

Synne Garff er forfatter, cand.phil. i italiensk og tidligere studievært på Go’ Morgen Danmark. Hun er aktuel med spændingsromanen Lystens labyrint, der tager læseren med på en brutal tur i det københavnske prostitutionsmiljø.

Synne Garff foredrag:

· De ulovlige lyster
”Et virkelig spændende og indholdsrigt foredrag. Spørgelysten var stor og diskussionen livlig.” (Mette Nikander, formand for kvindenetværket OWIT Denmark)

Tag en dyb indånding og stig med ned i underverdenen, hvor sex, profit, brutalitet, omsorg og kærlighed på trods blander sig med hinanden!

I to år har Synne Garff været rundt i det københavnske prostitutionsmiljø for at lave research til romanen Lystens labyrint. Hun har blandt andet mødt handlede nigerianske kvinder på flugt fra bagmænd og talt med danske kvinder på luksusbordeller, hvor den lykkelige luder lever og undertiden har det godt.

Prostitutionens veje er labyrintiske, men i bund og grund handler prostitution om vores seksualitet og er derfor et anliggende, der angår enhver. Mere end hver tiende mand går på bordel. De fleste kender en prostitueret eller en kunde – måske uden at vide det.

Danskerne kommer snart til at tage stilling til prostitutionsspørgsmålet.

Socialdemokraterne har nemlig besluttet at forbyde prostitution – eller rettere at kriminalisere kunden, som man har gjort i Sverige. Regeringen derimod ønsker at fastholde den nuværende lov om prostitution, hvor hvervet er lovligt.

Bliv klogere på prostitution, få en holdning til emnet og vær med til at påvirke samfundsudviklingen. Tag debatten!