Tailors

Tailors

Tailors er et danseorkester med gennemført harmonisk lyd. Der lægges vægt på publikumskontakt, bredt repertoirevalg og at komme så tæt på den originale udgave som muligt. Her er Tailors kendt for at være meget engagerede og ambitiøse.

Moderne teknologi sikrer, at denne trio lyder som et stort orkester, men det er ikke teknologien, der kommer ud over scenekanten. Det kræver både erfaring og overskud i det musikalske grundlag.

Tailors har bestået siden 1978. Bandet startede som et 5 mands orkester, men blev i 1991 reduceret til en powerfuld trio. Lars er medstifter af Tailors, Jan kom til i 1988 og i 2006 begyndte Tania. Med en ny sangerinde er det, i forvejen, meget store og brede repertoire, som Tailors gennem mere end 27 år har opbygget, blevet endnu større og varieret. Tailors serverer, med et glimt i øjet, musikalitet udover det sædvanlige. Det dynamiske show er hele tiden tilpasset arrangementets behov og publikums musiksmag.

Tailors har store ambitioner og mener, at det er en absolut nødvendighed at forny sig og følge nutidens trend. De ser det som en kvalitet at de er tre forskellige musikere, som hermed kan supplerer hinanden på bedste vis.

Tailors’ repertoire spænder vidt, fra internationale hits, country, danseband hits, moderne pop, rock ‘n’ roll og stille dinér.

Det omfattende lyd- og lysshow har gjort Tailors efterspurgt på hoteller og til krofester, halballer, byfester, firmafester, større familiefester, halballer og som liveband på diskoteker og populære dansesteder. Publikum får en musikalsk og uforglemmelig oplevelse med hjem efter en aften i selskab med Tailors.