The Beatles Revival

The Beatles Revival

The Beatles Revival (Prag / CZ) – er uden sammenligning det bedste Beatles kopi band nogensinde!!!

Gruppen blev dannet i 1996, og har siden spillet et utal af koncerter i hele verden.

Grunden til bandets store succes finder man i en optræden i verdensklasse både hvad angår musikken, vokaler, perfekt image og scene-koreografi samt visuel lighed med de originale Beatles.

Bandets repertoire består af omkring 60 af Liverpool-legendernes bedst kendte numre. Hvert nummer er blevet metodisk øvet efter minutiøs og nøje granskning af The Beatles’ studieindspilninger og audio og video optagelser fra live koncerter. Takket være denne fremgangsmåde, er gruppen ikke kun i stand til at spille numrene perfekt, men bandet får også stemningen og atmosfæren omkring hver komposition frem.

En koncert med The Beatles Revival bringer dig simpelthen tilbage til Liverpool, cirka 1964, og showet er så perfekt, at man føler en illusion af, at det er de rigtige Beatles, som er på scenen. Forskellen er simpelthen ens …!

Takket være denne autentiske fremtoning i lyd, image og optræden har bandet været hyret til at spille support til Britiske legender som The Animals, Joe Cocker, The Rubettes, The Searchers og Smokie, ligesom bandet flere gange har optrådt på forskellige TV-kanaler. Desuden optrådte bandet selvfølgelig på ”The 20th Anniversary 1983 – 2003 Liverpool Beatle Week” i den berømte Cavern Club.

Også i Tyskland til ”Hamburg Beatles Konvention” var The Beatles Revival selvfølgelig på scenen. Flere berømtheder som f.eks. fodboldspilleren Ruud van Nistelrooy og Formel 1 kørerne Tomas Enge, Niky Lauda og Alan Prost har engageret bandet til deres private fester.

I Danmark har orkesteret foruden lukkede arrangementer bl.a. spillet på Skanderborg Festival, Jelling Festival, Silkeborg Teater, Vostrup Musikteater og Kolding Kommunes festuge.

Orkestret kan engageres til forskellige typer arrangementer:

The Beatles Story
90 min. show / koncert med numrene i kronologisk orden. Kompositioner indtil 1964 ligger i første afdeling. Efter pausen og kostumeskift er det kompositioner fra Help, Rubber Soul og andre senere albums der bliver spillet. Billedmateriale vises sideløbende på storskærm. Velegnet til f.eks. teatre, kulturhuse m.v.

Dance koncert
1-2 sæt af aftalt varighed. Til alle typer fester.

Best Of
1 x 60 min. koncert. Til festivaler og andre koncertarrangementer.

Playback
For TV og events hvor normalt set-up pga. tid eller teknik er vanskelig.

Bandet spiller foruden offentlige arrangementer også gerne privat og til firmaarrangementer.