Thomas Hartmann

Thomas Hartmann

Hård, men aldrig grov
Thomas Hartmann er et veletableret navn inden for dansk stand-up. Det er de skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer, der er drivkraften i Thomas’ optræden, og de giver anledning til både latter og eftertanke. Det går stærkt, og man skal være vågen for ikke at gå glip af noget. Thomas er et levende bevis på, at man sagtens kan være hård i replikken uden at være grov. De som skulle føle sig ramt af ”de skarpe skud”, er dem, der fortjener det!

Han hjalp Dolph
Hans evne til at skrive skarpe og intelligente jokes, har gjort ham til en eftertragtet skribent på diverse tv-produktioner. Siden debuten i 1996 har Thomas været en af de mest brugte komikere inden for radio-/tv-branchen – især når det drejer sig om at ”coache” andre komikere og skrive manuskripter til diverse projekter. Thomas har bl.a. været manuskriptforfatter på ”Langt fra Las Vegas” og DR 2s julekalender ”Jul på Vesterbro”, og han har leveret tekst til “Dolph & Wulff”, “Er du rigtig klog” samt “Stand-up.dk”

Hartmann i hardbox
I 2003 udgav han sit første one man show ”Hartmann X” på DVD/VHS, og i efteråret 2004 udkom også ”Farvelagte Frustrationer”, som blev til i samarbejde med kollegaen og vennen Jacob Tingleff. I 2005 var Thomas i Irak sammen med Anders Fjelsted og lavede stand-up for de danske soldater. 2006 blev året, hvor one man showet ”Hartmann 3” slog benene væk under publikum landet over. Showet var underholdning i topklasse, og ”Hartmann 3”, der også er udkommet på DVD, er et enestående eksempel på Thomas Hartmanns fantastiske evne til at levere veludtænkt og velformuleret komik. Thomas Hartmann deltog også i UNICEFs velgørenhedsshow “Talegaver til Børn”. Han er desuden en af de 11 komikere, der har bidraget med en godnathistorie i bogen “Til dig fra os”.