Tina Siel

Tina Siel

Vi har hermed fornøjelsen for at præsentere Dem for TINA SIEL.

TINA SIEL har optrådt, siden hun var 5 år, en overgang på sin fars restaurant i Sæby, før hun i 1995 blev opdaget af et pladeselskab i forbindelse med en optræden på Bakken i København.

TINA SIEL arbejdede de næste par år hårdt i studiet og blev en af Danmarks mest efterspurgte solister, da hun for alvor fik sit gennembrud efter sin debut cd ” Når kærlighed dør ”, der blev udgivet i 1997. Dette album fik superlativerne frem hos langt de fleste anmeldere og det blev til mange jobs på den efterfølgende landsdækkende turné.

Allerede i 1999 blev det næste album fra TINA SIEL udgivet med titlen ” Hvor hjerterne bor ”. Albummet har været en stor succes for TINA SIEL og manifesterede hendes position, som en af de mest populære sangerinder herhjemme.

TINA SIEL har haft den store ære, at begge hendes albums er blevet Grammy nomineret,  indenfor kategorien ”Årets Dansktop Udgivelse”.
Herudover udgav TINA SIEL et forrygende flot jule album i november 2000. Denne cd blev meget rost i pressen og på radio & TV.
TINA SIEL vil fortsat være cd aktuel, idet der allerede nu er planer om flere udgivelser.

På TV har TINA SIEL optrådt på TV 2 Morgen TV – i DR´s store Juleshow med Radiounderholdningsorkestret, 2 gange i DR TV´s ”Fællessang på Bakken” og har ligeledes medvirket i det seer populære program ”Hit med sangen” med stor succes. Ligeledes har TINA SIEL optrådt et utal af gange på forskellige regionsstationer på TV 2 i forskellige portrætudsendelser.

På live siden har TINA SIEL stor succes sammen med sit fremragende orkester Telstar, eller når hun tager ud solo med sin pianist ved forskellige arrangementer. TINA SIEL en alsidig dygtig sangerinde – altid en sikker succes.