Tonight

Tonight

TONIGHT sætter en ære i at gøre netop Din fest til en succes.

TONIGHT består af fem rutinerede musikere, som hver især har mange års erfaring indenfor branchen. Derfor har TONIGHT et utroligt stort repertoire med et flot dinérprogram med et væld af kendte evergreens og filmmelodier m.v. Dansemusikken er ligeledes utrolig varieret med musik for alle aldersklasser og for enhver smag.

Der spilles både 60’er og 70’er musik og nyere tophits med både danske og udenlandske kunstnere, samt en del uforlignelige medleys med diverse kendte kunstnere.

Det hele leveres på topprofessionelt lyd- og lysudstyr og med en nobel og professionel sceneoptræden med højt humør. Tonight har gennem tiden spillet med de fleste danske top solister, samt været support for en lang række kendte danske koncertnavne.

TONIGHT består af:
Gerhard Mark – keyboard – sang
René Nørskov – sax – klarinet – fløjte – sang
Hans Ravn – guitar – sang
Henrik Videbæk – trommer
Rigo Briand – bas – guitar – sang

TONIGHT er velegnet til alle former for arrangementer lige fra firma- og foreningsfester, by- og havnefester til hoteller, restauranter og kroer, store landsmøder, større organisationsfester m.v., hvor man ønsker god musik med fest og stemning. TONIGHT er allerede kendt af mange arrangører over hele Danmark, som en sikker musikalsk succes.