Top Seven

Top Seven

TOP SEVEN er Danmarks (måske Europas) eneste live-orkester, der præsenterer 1. klasses non-stop partyunderholdning uden pauser.

TOP SEVEN har, gennem de sidste 15 år udviklet sig til et enestående partyorkester, som publikum og arrangører har savnet i mange år, nemlig et all-round orkester som forstår at underholde både bredt og dybt.

Eksklusiv optræden med fornem dinérmusik og lækker dansemusik for ethvert publikum, der kræver stil og samtidig ønsker et uforglemmeligt show med farvestrålende underholdning.

TOP SEVEN står for total begejstring!!!

TOP SEVEN’s repertoire er så righoldigt, at de magter enhver opgave, om det er sommerfester, halarrangementer, dinér-arrangementer på fashionable hoteller eller kongrescentre så er TOP SEVEN underholdning i international topklasse.

TOP SEVEN begejstrer gang på gang deres publikum med et overflødighedshorn af utallige indslag, sammensat af et flot repertoire, der dækker både bredt og dybt, som får selv den mest kedsommelige i den rette stemning.

Ovenstående er selvfølgelig nøje afstemt efter publikums ønsker og behov.

TOP SEVEN kan bl.a. opleves til de store ringriderfester Sønderjylland såvel til verdens største damefrokost i Sønderborg og Vojens (se Guinness Book og Records).

TOP SEVEN benyttes ofte til større firmaarrangementer, hvor 6-8000 gæster ikke er et særsyn.

TOP SEVEN optræder ofte til store arrangementer i Bella Centret, Radison SAS Scandinavia Copenhagen, Falkoner Centret, Ålborg Hallerne, Herning Congres Center, Tivoli i København, Herning Messecenter, Hotel Nyborg Strand, Odense Congres Center m.m.

Med TOP SEVEN som showorkester, er publikum og arrangørens behov for fleksibilitet og tilpasningsevne dækket optimalt.

TOP SEVEN – Danish know how …