Uffe Holm

Uffe Holm

Tag godt plads i sædet og spænd sikkerhedsselen, når Danmarks ukronede drengerøv nr. 1 – Uffe Holm – sætter sig bag rattet og trykker den verbale speeder i bund i sit nye one man show, ”Flash Back”.

Nu er ”Champen” tilbage – stærkere end nogensinde! En af Danmarks største komikere – Uffe Holm – er klar med sit nye forrygende one man show ”Flash Back”.

Uffe Holm er – med sin drengede charme og utrolige energi – berømt for altid at være hurtig på aftrækkeren og knivskarp i replikken, og han er ikke bange for at berøre emner, der går lige på grænsen til det forbudte.
Publikum kan se frem til et show i højeste gear, når Uffe Holm denne gang går i kødet på emner som forskellen mellem mænd og kvinder, sexplastre, service i Danmark, mænds måde at danse på og selskabslege!

Uffe Holm begyndte at beskæftige sig med stand-up allerede som 17-årig og har gennem sin 14-årige karriere bevist, at han med sin overlegne levering af jokes og perfekte timing er en af de bedste danske komikere. Han har altid nogle originale ting lurende i baglommen, som bare venter på at blive fyret af.

Siden sin debut som stand-up komiker har Uffe Holm været vidt omkring i mediebranchen – radio som tv – samt berørt reklamebranchen. Senest har man kunne opleve Uffe Holm på TV3 sammen med vennen Tomas Villum Jensen i programmerne ”Bluff” og ”Idols”.