Ulrik Høy og Synne Garff

Ulrik Høy og Synne Garff

Ulrik Høy er cand.mag. i nordisk litteratur og musik. Høy har siden 1984 været ansat ved Weekendavisen. Hans spidse kommentarer, der skrives ud fra en borgerlig grund­holdning, har ofte vakt debat. Han har skrevet digte. En samling artikler er udgivet i Men – Artikler og essays 1979-2004 (2005). I en periode har seerne kunne opleve Høy som dommer i DR2’s Smagsdommerne.

Synne Garff er cand.phil. i italiensk med speciale i italiensk terrorisme. I en årrække var hun studievært på Danmarks Radio og på TV 2’s ”Go’ Morgen Danmark”. Garff har de sidste otte år arbejdet som forfatter til en række populære krimier for børn og voksne. Hun har desuden genfortalt nogle af Biblens største historier i ”De Mindstes Bibel”. På bedding er “Bibelen har ordet”, som Synne Garff har skrevet sammen med Johannes Møllehave.

Ulrik Høy og Synne Garff foredrag:

· Vi er her ikke for sjov – og dog!
– et sangforedrag med Ulrik Høy og hans datter Synne Garff

Ulrik Høy er kendt som veloplagt og drilsk skribent ved Weekendavisen, Synne Garff er kendt som krimi- og børnebogsforfatter og har tidligere været studievært, bl.a. på ”Go’ Morgen Danmark”.

Med Ulrik Høy ved klaveret synges sange fra Højskolesangbogen. Sangene introdu­ceres med korte causerier fra virkelighedens verden og fra dagliglivets overdrev. De to generationer kan både provo­kere og pjanke, men vil også give stof til eftertanke og minde os om noget af det vigtigste i verden.