Vera & Bakkens Pjerrot

Vera & Bakkens Pjerrot

Den kageglade Vera har i årevis huseret på TV, hvor hun har været vært på en lang række programmer, sidst, men ikke mindst, det store børnegameshow Rutsj, som blev sendt sidste gang i 2006 på DR1. Derudover har hun været gæst i masser af underholdningsprogrammer fra ”Stjerne for en aften” til ”Hit med sangen”. Udover sine mange optrædener landet rundt, har hun i flere år været konferencier på Åh Abe-koncerterne og Legoland Open-Air familiekoncerter.   Bakkens Pjerrot er en kendt og elsket af både børn og voksne. Med over 1000 år på bagen er Pjerrot verdens ældste klovnefigur, og i år 1800 kom han til Dyrehavsbakken lidt nord for København i Klampenborg. Der har han tryllet, spillet Mester Jakel-teater, spist ild, læst eventyr, lavet flotte ballondyr og lavet skæg og ballade med både med børnene og de voksne. Der er ingen tvivl om at Pjerrot er børnenes ven, og når han ikke lige er hjemme i sit lille grønne hus på Bakken, rejser han land og rige rundt og underholder store som små!

I sommeren 2006 optrådte Vera og Pjerrot sammen på Friluftsscenen til Bakkens feriefester, noget de begge havde stor fornøjelse af – Pjerrot fordi han havde fundet sig en assistent til sine tryllenumre, og Vera fordi hun endelig havde fundet en, hun kunne hundse rundt med.

Nu er Vera og Pjerrot er klar til at indtage landet med deres helt nye vanvittige show for hele familien! Vera synger og danser og quizzer med børnene, og Pjerrot tryller, hvilket Vera ihærdigt prøver at sabotere – spørgsmålet er om det vil lykkes hende at afsløre nogen af numrene…!

En forrygende, festligt og forrykt forestilling, der lægger stor vægt på interaktivitet med publikum – et af de sjoveste shows på markedet – skal simpelthen opleves live!!!