Vocapella

Vocapella

”Endelig en dansk vokalgruppe af international klasse.” (Svend Asmussen)

Vocapella er en dansk vokalgruppe, som består af: Helene Feilberg (sopran), Ulla Britt Simonsen (alt), Jesper Holm (tenor), Jakob Marstrand (baryton) og Per Michael Jensen (bas).

Vocapella skaber banebrydende musik i verdensklasse, uanset om koncerten finder sted i intime rammer eller i Carnegie Hall.

De 5 vokalister er en fryd for øjet, når de erobrer scenen med deres unikke og showprægede program. I et tæt sammenspil formår de at løfte musikken ud over scenekanten og engagere publikum med energi, timing og ikke mindst livsglæde og humor.

Vocapella fastholder publikum i forundring over, hvad den menneskelige stemme er i stand til, når de uden brug af et eneste instrument lyder som et helt orkester. Gruppens repertoire spænder bredt fra numre som ”Orange Colored Sky” (Nat King Cole), ”Chega de Saudade” (Antonio Carlos Jobim) og ”The Chicken” (Maceo Parker), – til numre som ”Kender du det?” (”Mona”) og ”Kaj og Andrea-potpourri”. ”De fem vokalekvilibrister har altså fået skruet deres stemmer sammen af smøreolie og gudsbenådet talent.” (Sjællands Tidende)

”Danmark er beriget af deres musik.” (Anne Ryom, Quality Entertainment)

CD-udgivelser:
“Vocapella” – Olufsen Records (1998)
“Black Coffee” – Olufsen Records (2004)