Cantus Tyrolerne

Cantus Tyrolerne

Musik til oktoberfesten, temafesten, ølfesten, firmafesten eller måske blot en glad aften.

CANTUS har eksisteret “on and off” gennem snart 35 år, men i de seneste 10 år har de målrettet gået mod at blive det ultimative tilbud på et orkester, der både imødekommer forventningerne om et rigtigt tyrolerorkester og samtidig er i stand til at aktivere publikum med masser af fællessange og lign.

For at indfri disse forventninger har vi samlet et unikt hold af glade musikere med masser af erfaring, musikalitet og et “aldersspænd” fra 23 til 65 år.

Det høje musikalske stade er nået med nyarrangeret musik til den specielle besætning og talrige dage i øvelokalet i løbet af de seneste år.

CANTUS spænder vidt også rent musikalsk set, fra Oberkrainer musik over musik fra München og Bayern til Himmelhunden og John Mogensen.

Orkestret har ry for at være i stand til at skabe liv og festlig stemning i ethvert publikum, uanset om gæsterne på forhånd er indstillet på at more/overgive sig til tyrolermusik.

Faktisk er det aldrig sket, at musikerne har givet op og ikke fået gæsterne til at stå op på bænkene for at synge fællessang samt danse kædedans – og det uanset om 80% af gæsterne var mænd eller gennemsnitsalderen var under 30 år!