Carsten Eskelund

Carsten Eskelund

Nogle mennesker kan altid finde på noget at sige. Og nogle få af dem kan altid finde få noget sjovt at sige. Carsten Eskelund er i den sidste gruppe. For ham er der helst ikke to shows, der er ens. Hans energi og humor opstår ofte i hans fantastiske dynamik med sine kolleger eller med publikum. Det ved i hvert fald alle, der har siddet på første række, når Carsten optræder – og det ved de mange, der har set ham i ”Talegaver til Børn” eller hørt ham på Radio 100fm. Det er begavet, det er veltimet – og det er morsomt.

Selvsikkerhed & charme
Carsten Eskelund er yderst kreativ, når han optræder. Siden sin debut i 2000 har han fået umådelig meget ud af sine medførte evner til at improvisere og konversere med publikum. Jokes – improviseret som planlagte – leveres med en uovertruffen selvsikkerhed og charme, når Carsten går på scenen Carsten har altid et stort arsenal af intelligente, usædvanlige og ikke mindst super grinagtige pointer med i sit velstrukturerede materiale.

Ved flere lejligheder har Carsten brilleret i Stand-up.dk på TV2 Zulu, og han vakte stor begejstring som vært i showet ”Talegaver til Børn” i 2005 samt for sin optræden i “Den Ægte Vare” i 2002.

Ushi Heikos stemme
Carsten er en mand med et sjældent tempo. Han har leveret jokes, satire og skæve replikker til bl.a. ”Parlamentet” på TV3 og Rune Klans ”Tar-tar” på TV2. Carsten var med til at udvikle ”Zulu-Bingo” sammen med Geo og det var ham, der leverede det komiske overblik til Annette Heicks øresnegl i tv-programmet “Ushi Heiko”. Carstens forrygende tempo kunne også opleves i Comedy-programmet “Gustne Gensyn” med Jonatan Spang på TV Zulu.

Carsten har været fast vært på Kulkafeens ”Stand-up Comedy Deluxe” i København og har bl.a. grundlagt et af verdens bedste quizshow ”Den Hvide Lektie” sammen med sin gode ven og kollega ”MC”. P3 gjorde quizzen til en radioquiz i 2006, og her fik Carsten sin ilddåb som radiovært sammen med “MC”. På Radio
100 FM har Carsten været “sommerhyrde” og desuden støvsuge-glad vært på radioshowet “Carsten og Kathrine” med værten Kathrine Milberg ved sin side. Carsten har også skrevet godnathistorien “Den lille Paul med papmachehunden”, der findes i bogen “Til Dig Fra Os”.