Country Sisters

Country Sisters

For 20 år siden startede en gruppe af entusiastiske piger det første pigeband i Europa, som udelukkende spillede countrymusik.

Den første gang man så bandet på en europæisk scene var i 1989. Siden dengang har de spillet næsten 400 jobs i Europa, og i den senere tid har de også optrådt udenfor Europa.

Den bandbesætning, der er i dag, har eksisteret siden 1995. Alle medlemmerne i bandet er usædvanlig musikalske og utrolig dygtige dansere. De har alle en flot konservatorie uddannelse – nogle af dem studerer stadig – det yngste band medlem er kun 16 år gammel. Bandets leder Sonia siger : ”Jeg har været utrolig heldig, når jeg har ledt efter nye bandmedlemmer. Ved hver udskiftning har jeg været heldig at finde en pige med endnu større talent end den foregående. Det har også lykkedes mig at finde en pige, som går godt i spænd med resten af bandet, da det jo er utrolig vigtigt, at vi alle nyder at arbejde sammen”.

Bandets program er meget bredt sammensat – man vil finde alle stilarter indenfor countrymusik lige fra klassisk country over de sidste nye moderne countryhits, cajun, bluegrass, gospel til rock’n’roll.

Deres trådløse lydtranmission til både instrumenter og mikrofoner giver bandet stor bevægelsesfrihed, og sætter dem i stand til at udføre specielle country danseshows på scenen. Denne fordel udnytter bandet til publikums store tilfredsstillelse. Specielt byggede hvide musikinstrumenter, kostumeskift og den tætte kontakt med publikum – gør hele sceneindtrykket perfekt. Bandet har i dag 4 solo vocalister, som alle kan spille på mindst 2 forskellige musikinstrumenter, hvilket sammen med ovennævnte gør, at Country Sisters leverer et enestående show.