DanBand

DanBand

Eksklusiv festoplevelse med Danmarks bedste partyband

DanBand All Stars er helhedsløsningen til den ”snu” festarrangør. De bedste og mest erfarne festmusikere, nonstop musik under festen, varieret musikprogram, DJ i pauserne, lys og lyd i professionel topkvalitet – Danmarks mest eksklusive festoplevelse venter.

De fleste festarrangører drømmer formentlig om, at de selv kan feste igennem sammen med gæsterne eller kollegerne, uden at skulle bekymre sig om alt det praktiske.
Nu er det muligt at opfylde drømmen. DanBand All Stars er et relativt nyt tilbud på den danske musikscene, men netop et tilbud, som tager højde for alt det, enhver festarrangør går og drømmer om.

En aften med DanBand All Stars betyder et møde med et syv mand stort partyorkester, som møder veloplagt op med egen lydmand, eget lys og en discjockey, der udfylder de få pauser i det op til seks timer lange show. Undervejs bydes på musikalske temaer – med fokus på f.eks. Grand Prix, 80’er hits, The Shadows og Kim Larsen. Der er også tænkt på det visuelle, da hver musiker har syv sæt tøj med sig!
DanBand All Stars er et hobbyprojekt, som består af en eksklusiv inderkreds af navne fra toppen af den danske popverden: Søren Bundgaard, Benny Bach, Peter Iversen og Claus Hassing.
Det hele startede, da de første gang gik på scenen sammen ved pladeselskabet CMC’s 10-års jubilæum i 2003. Det var så sjovt, at de siden fortsatte hjemme i øvelokalet hos Benny Bach – og så kunne de jo lige så godt begynde at tage ud og spille sammen!
De gør det med andre ord mest for hyggens skyld. Men de stiller højere krav end de fleste, når det gælder lyden, lyset og i det hele taget professionalismen. Derfor har de udviklet en helhedsløsning, som skulle kunne tilfredsstille selv den mest kræsne festarrangør.

Musik for enhver smag
Det er med en vis vægt bag ordene, når DanBand All Stars nu markedsfører sig selv som ”Danmarks bedste partyband”. Hver eneste gang, bandet går på scenen, handler det kun om én eneste ting – at give publikum den bedste oplevelse og skabe de perfekte rammer om en festlig aften.
DanBand All Stars tager ”kun” 30-35 jobs om året, for det skal stadig være sjovt. Det er med andre ord en eksklusiv oplevelse, der tilbydes. Og der spares absolut ikke på noget, hvilket to fyldte lastvogne med grej samt seks-syv medrejsende teknikere og hjælpere vidner om.
DanBand All Stars sørger som nævnt for det hele – herunder lys og lyd – men pakken kan også udvides til at omfatte en medbragt scene, hvis festarrangøren ønsker det. Showet skræddersyes til såvel mindre arrangementer som større fester, halballer og firmafester med 200 gæster og opefter.
DanBand All Stars har spillet for op til 3000 mennesker. Blandt de mest mindeværdige øjeblikke er juleballer i henholdsvis Brøndby Hallen og Gigantium i Aalborg.
Musikken er yderst afvekslende – og bør ramme enhver smag. Programmet kan tilpasses individuelt efter arrangørens ønsker, og DanBand All Stars medlemmer har så stor erfaring, at de tilpasser musikken efter aftenens publikum – ud fra reaktionerne fra salen.
DanBand All Stars kan spille det hele – danske Grand Prix træffere, Big Fat Snake, TV2, Thomas Helmig, Poul Krebs, Kim Larsen, Smokie og Robbie Williams er blandt bandets – og publikums – faste festfavoritter.

Nyt og gammelt band
DanBand All Stars er på én gang et nyt og gammelt danseorkester. Nyt – fordi det reelt kun har eksisteret siden 2003. Gammelt – fordi ”kernen” i orkestret tæller fire garvede musikeres erfaringer, der sammenlagt strækker sig over mere end 100 år i musikbranchen.
I spidsen for bandet står Søren Bundgaard (bas, keyboards, sang), som nok er det nærmeste, man kommer en nulevende dansk pop-legende. Søren har spillet i diverse danseorkestre, før han mødte Ole Bredahl og blev medlem af Sir Henry & His Butlers.
Søren har skrevet en lang række ørehængere, ikke mindst store Grand Prix-hits som ”Det’ lige det” og ”Vi maler byen rød”. Søren har optrådt sammen med Kirsten Siggaard som ”Kirsten & Søren”, og driver i dag eget pladestudie i Aalborg, hvor han indspiller og producerer plader bl.a. med Danmarks nye stjerne Simone, der er kendt fra ”Scenen er din”.
Benny Bach (keyboards, harmonika, sang) er DanBand All Stars musikalske strateg. Han var som ung med i et væld af danseorkestre, før han valgte en karriere inden for pladebranchen, hvor han var med til at grundlægge ELAP og siden CMC. Sideløbende har han holdt musikken ved lige i Liverpool Kvartetten med vennen Ib Grønbech. I dag er han medejer af MBO A/S.

Kærlighed til dansemusik
Peter Iversen (guitar og sang) har spillet i mange forskellige orkestre, bl.a. Night Queen med Debbie Cameron som solist. Peter har siden 1984 fungeret som producer, musiker og tekniker på en lang række pladeproduktioner, bl.a. for Elton John, George Michael og Depeche Mode. Peter ejer et af landets førende indspilningsstudier, Puk Studios ved Randers.
Det er således ikke mindst Peter Iversens fortjeneste, at en live-oplevelse med DanBand All Stars også er en lyd-oplevelse i særklasse. Han vil naturligvis ikke nøjes med det næstbedste, så derfor har DanBand All Stars hyret en af Danmarks bedste lydmænd, Poul Ibsen, til at stå for den del af showet.
Det sidste af de fire kernemedlemmer af DanBand All Stars er Claus Hassing (forsanger, guitar). Han har været sanger og guitarist i mange orkestre – Claus har også fungeret som korsanger ved CD indspilninger, for prominente navne som Sarah Brightmann, Zididada og James Sampson. Claus deltager sammen med sin hustru, der også synger i DanBand All Stars, Anne-Marie Hassing, i Dansk Melodi Grand Prix 2008, med sangen “Come on over”. Desuden har han som guitarist medvirket på et utal af plader. Claus er derudover sangskriver, og har skrevet sange til bl.a. Birthe Kjær. Claus driver også en mindre musik-booking-virksomhed og fungerer som freelance musik-konsulent. Til dagligt arbejder han som producerassistent hos SB Studio i Aalborg.

Hver især kender og værdsætter de fire medlemmer af DanBand All Stars den helt basale glæde, der ligger i at opleve folk feste. De drives af glæden ved at spille dansemusik, så det på én gang er ment seriøst, dybfølt og med kærlighed til genren.
Men det er også vigtigt for dem at bevare det drengede smil på læben og et glimt i øjet. Og det er heldigvis noget, publikum sætter pris på.

DanBand All Stars i udvidet form
DanBand All Stars kan også opleves i en udvidet form, hvor orkestret er forøget til 7 medlemmer og en eventuel en gæstesolist.
Det kan være sangerinden Kirsten Siggaard, som giver publikum lejlighed til at høre hittene med ”Kirsten & Søren”, og hun står desuden bag en meget populær afdeling med Patsy Cline sange. En anden mulighed er ”Danmarks Country Dronning” Tamra Rosanes, der inviterer til et festligt ”Country Party”, som bringer gæsterne et stort skridt nærmere Nashville, Tennessee. Endelig kan DanBand All Stars også byde på et indslag med den unge sangerinde Simone, der for nogle år siden vandt ”Scenen er din” talentkonkurrencen med ”Vindens farver”. Simone har siden udgivet tre cd’er i eget navn og har gang i en meget lovende karriere.