Le Freak

Disco bandet Le Freak

”Danskerne kan ikke få nok discoparty!”

Danske festdeltagere er enige. De kan ikke få nok af de inciterende discorytmer. Vi vil høre disco, lyder det enstemmigt fra et kor af danseglade stemmer, og Le Freak er svaret på publikums ønsker.

Fra firmafest til festival. Fra halbal til byfest. Le Freak er med hele vejen. Med et repertoire bestående af de største discohits igennem tiderne er Le Freak en kilde til succes for alle festarrangører.

Som Danmarks eneste professionelle discoband – med en grundstamme bestående af 6 rutinerede musikere – leverer Le Freak varen uge efter uge rundt om i hele landet.

Blame It On The Boogie, I Will Survive, Celebration, Dancing Queen, YMCA, Daddy Cool og mange, mange flere. Der findes ikke det publikum, der ikke vil overgive sig til Le Freak og et toptunet, professionelt sceneshow, kombineret med en storslået lyd- og lysproduktion. Men kernen i Le Freaks succes er et hold råswingende musikere, der brænder betingelsesløst for genren og leverer varen. Hver gang. Le Freaks varemærke er spilleglæde og glimt i øjet – og med Le Freak på scenen omdannes alle fester til et sydende inferno af svedige ”dansefreaks”.

Le Freak har bl.a. spillet support for Anastacia, været kåret som årets live navn på Skanderborg Festivalen, spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones, optrådt på VEGA i København og spillet et væld af udsolgte koncerter på Train i Århus – og i et utal af haller og byer rundt omkring i hele landet. Men også et stort antal firmaer har nydt godt af Le Freaks usædvanlige partyskabende evner. Uanset om publikum er dansk eller internationalt, når Le Freak langt, langt ud over scenekanten og lige ned i danseskoene på samtlige festdeltagere. Discorytmerne har ikke kun appel til de danske gæster. Disco er et internationalt sprog, som alle forstår.

Le Freak fås i flere vellydende versioner. Fra det groovy og dybt swingende
6-mands band – evt. tilsat en superskarp horn sektion – til den store ”Las Vegas Style” med både blæsere og strygere. Men uanset kombinationen er publikum sikret et forrygende show og en varm, svedig nat i discokuglens glimtende lys.

Le Freak er:

Ditte Marie Agergaard Kristensen: Sang
Mark Chemnitz: Sang, keyboard
Holger Olund Andersen: Guitar
Henriette Krogh: Trommer
Nikolaj Pindstrup Perez: Bas
Lasse Lauridsen: Keyboard, saxofon, sang