Rune Klan

Rune Klan

Det er meget få ting, som Rune Klan ikke kan få til at forsvinde, men en af dem er publikums opmærksomhed. Så snart den sympatiske sjællænder går på scenen sidder man fast i sin stol, stift stirrende på den talentfulde tryllekunstners lynhurtige hænder. Og ikke alene er Rune Klan en tryllekunstner af international kaliber, og han er også en utroligt morsom mand, der elegant fletter vittigheder og komiske situationer ind i sit show. Han er fuldstændig gået væk fra høje hatte, hvide kaniner og det obligatoriske tandpasta smil. Derimod er der tale om trylleri med dagligdagsting som f.eks. tøjklemmer, aviser og skinker!! Man ved aldrig hvad der kan dukke op (eller forsvinde…) i Runes farverige univers.

Rune Klan har tryllet siden 1987, og er i den tid blevet et etableret navn i internationale magikerkredse. Som den første dansker blev Rune Klan inviteret med til tryllekunstnernes fornemmeste kongres “F.F.F.F. Congress” i USA, hvor kun de 150 bedste af verdens mange magikere får adgang. Men Runes magi kan åbne alle døre, og efter to tournéer i Amerika er han faktisk ved at være lidt af et navn derovre! Derfor er han et oplagt emne, når det gælder internationale selskaber.

Herhjemme får flere og flere øjnene op for Rune Klans talenter. Han har optrådt for de største og mest krævende firmaer herhjemme som f.eks. SAS, IBM og Egmont A/S… og altid med stor succes!

TV har også haft fat i Hr. Klan, der er set både på DR og TV2. Men Rune Klan behøver ikke skærmen som filter for at kunne få ting til at forsvinde. En af hans specialiteter er at trylle lige foran næsen på et undrende publikum, der aldrig opdager hvordan hans magiske fingre narrede dem. Men det Rune gør allerbedst er at stå på en scene og underholde større selskaber med sin blanding af comedy & magic.

Rune Klan er det perfekte valg, hvis man vil se magi i topklasse… og blive underholdt!