Jan Gintberg

Jan Gintberg

Kan vi nøjes med én munkekutte?…
– Kreativ peptalk med Jan Gintberg

Oplev satirikeren, komikeren, TV og radioværten i et forrygende brainstorm foredrag om idéudvikling under konstant pres og motivation for kreativitet!

Med visuelle eksempler og stærkt underholdende erfaringer fra sine mange produktioner giver Gintberg kompetente bud på, hvad der skal til for at møde op på arbejde hver dag og vedblivende tro på, at man kan komme op med nye ideer!

Hør et medrivende oplæg fra ironiens og sarkasmens mester til:

  • Idéudvikling med stram deadline!
  • Hvordan man skaber klima for idé udvikling.
  • Motivering og vedholdende kreativitet i det daglige arbejde.

Praktisk info om foredrag:

Varighed: Ca. 1 time inkl. spørgetid

Behov: Lærred, projektor, clips-mikrofon.

Peptalken kan målrettes specifikt til den enkelte event, men vil under alle omstændigheder tage afsæt i salens publikum og deres arbejde eller liv.

Om Jan Gintberg
Jan er oprindeligt uddannet landmand med grønt bevis med mulighed for at overtage en middelstor svinebesætning i Nordsjælland. Efter en del arbejdsrejser i Australien, New Zealand og USA forlod han det praktiske landbrug og gik efter forskningsstudiet på Veterinær & Landbohøjskolen på Frederiksberg.

Men revy, standup komik og radio-TV arbejde blev vejen væk fra den langsommelige agrare planlægning over i en verden præget af konstante krav til kreative processer og idéudvikling – som regel under betydeligt tidspres!

Jan arbejder i dag skiftevis med satiriske radio og TV formater, optræder med sine større teatershows med Big Time Paranoia fra 2007 som det seneste og stærkt anmelderroste show. Derudover skriver han bøger, holder foredrag og er en meget populær underholder ved firmaarrangementer.

Jan Gintberg bor i Søborg, er gift og far til 2 børn, hvoraf den ældste på 10 er født med Downs syndrom.